Knjižničarske
avanTURE
Menu
Knjige u krošnjama
25.05.2023.
Knjige u krošnjama

Prošetajte ovaj vikend zagrebačkim parkom Ribnjak i posjetite Festival književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade Knjige u krošnjama.

Festival organizira nakladnička kuća Ibis grafika, Centar mladih Ribnjak i produkcijska kuća Audio Store Transonica - book&zvook.

Brojni suradnici i gosti festivala, iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Italije, pobrinuli su se da program bude raznovrstan i primjeren za sve uzraste. Osim književnog programa, obogaćen je i program zvučnog eksperimenta u koji je uvedena cijela tematska cjelina namijenjena bebama, a sve je začinjeno raznovrsnim kazališnim i glazbenim izvedbama. Velika novost je i sajam knjiga za djecu i mlade, koji će se odvijati za vrijeme festivala u prizemlju Centra mladih Ribnjak svakoga dana od 10 do 20 sati, a u nedjelju od 10 do 13 sati.

Raspored događanja pogledajte na mrežnoj stranici festivala Knjige u krošnjama.

26.05.2023.
Jane's Walk Zagreb

Ovoga vikenda uživajte u sasvim posebnim šetnjama, koje organizira Centar za kulturu Trešnjevka.

Jane’s Walk šetnje besplatne su lokalno organizirane šetnje tijekom kojih se ljudi okupljaju radi zajedničkog istraživanja, razgovora i uživanja u svojim kvartovima.

 

26.05.2023.
41. Večernjakova biciklijada

U subotu 3. lipnja na Trgu Franje Tuđmana bit će start 41. Večernjakove biciklijade, a cilj je samoborski Vugrinščak. 

26.05.2023.
Booksa u parku

Tijekom lipnja u parku ispred Bookse u Martićevoj 14D organizira se bogat književno-umjetnički program osmišljen u suradnji s brojnim organizacijama i umjetničkom zajednicom.

© 2023 Zagrebačko knjižničarsko društvo. Sva prava pridržana.