Knjižničarske
avanTURE
Menu
Booksa u parku
26.05.2023.
Booksa u parku

Tijekom lipnja u parku ispred Bookse u Martićevoj 14D organizira se bogat književno-umjetnički program osmišljen u suradnji s brojnim organizacijama i umjetničkom zajednicom.

Posjetitelje čekaju odlične knjige na Sajmu malih izdavača kojim se otvara program 1. lipnja, zanimljive tribine nastale u suradnji s izdavačkim kućama, Goethe institutom, udrugom Domino i Hrvatskim društvom pisaca, pa cjelodnevno druženje s Volonterskim centrom Zagreb i još mnogo toga.

Nastupit će zvijezde Booksina književnog programa i radionica kreativnog pisanja. Subote ujutro bit će rezervirane za najmlađe s kojima će se čitati i crtati u suradnji s autori(ca)ma iz Oaza Books. Predstavit će se i mladi autori i autorice na književnom festivalu Prvi prozak na vrh jezika kojim će se zaključiti program.

Detaljan program bit će uskoro dostupan na sljedećoj mrežnoj stranici - Booksa u parku 2023.

Fotografija: Marija Gašparović

26.05.2023.
Jane's Walk Zagreb

Ovoga vikenda uživajte u sasvim posebnim šetnjama, koje organizira Centar za kulturu Trešnjevka.

Jane’s Walk šetnje besplatne su lokalno organizirane šetnje tijekom kojih se ljudi okupljaju radi zajedničkog istraživanja, razgovora i uživanja u svojim kvartovima.

 

26.05.2023.
41. Večernjakova biciklijada

U subotu 3. lipnja na Trgu Franje Tuđmana bit će start 41. Večernjakove biciklijade, a cilj je samoborski Vugrinščak. 

26.05.2023.
Run for Down 2023.

Udruga za sindrom Down Grada Zagreba i Zagrebačke županije i Atletski klub Perpetuum mobile iz Zagreba u subotu 3. lipnja 2023. na Savskom nasipu u Zagrebu organiziraju donatorsku utrku pod nazivom RUN FOR DOWN.

© 2023 Zagrebačko knjižničarsko društvo. Sva prava pridržana.